Så här stylar du dina loafers

Loafers – en kommande sommarfavorit 

Loafers är vårens och sommarens stora trend. De är supersnygga, bekväma och räddar dig från eventuella kommande skokriser. Den stora frågan är dock, “Hur stylar jag mina nya loafers?” Om du inte redan känner till dessa fina skor är det definitivt dags att lära dig mer om loafers. Loafers är som en lyxig uppgradering av tofflorna. Det beror främst på att skon har en avslappnad form som foten enkelt kan glida in i, samtidigt som den är väldigt vacker och elegant. Loafers påminner mest om en blandning av ballerina, tofflor och lackskor, och därför finns de i många olika utföranden och former. Det finns således goda chanser att hitta ett par som passar din smak.

Bra tips för att styla loafers 

Äger du redan ett par loafers, eller planerar du att skaffa ett par, men är osäker på hur du ska styla dessa fina skor? Här kommer hjälpen. Denna mångsidiga sko passar för varje tillfälle, och kan därför användas både till avslappnade och formella evenemang. Stilen på dina loafers beror således på skons färg, detaljer och form – enkelt, eller hur?

För formella tillfällen 

Kanske är du en av dem som inte använder höga klackar till formella tillställningar. Dock vill du fortfarande ha en elegant sko, men du kan helt enkelt inte hitta ett bättre alternativ än sandaler eller ett par sneakers… Här kommer loafers att bli din nya vän! De är faktiskt perfekta för eleganta klädsel. Dra på dig din favoritklänning och hoppa i dina fina loafers, och på nolltid har du en feminin outfit.

För avslappnade tillfällen 

Är du den typen som älskar att vara stilig och bekväm samtidigt? Då har jag det perfekta stylingtipset för dig, vare sig du ska ut på stan, tillbringa dagen hemma eller fira födelsedag. Först väljer du dina favoritjeans eller chinos. De får gärna ha en lös och avslappnad passform – det viktigaste är att du känner dig bekväm. Därefter väljer du en snygg oversize-skjorta och låter kragen vara öppen. Detta gör att dina fina smycken syns och lyfter hela outfiten. Som pricken över i:et hoppar du i ett par eleganta loafers som fulländar hela looken. Det är ett enkelt sätt att se ut som en miljon utan att behöva spendera lång tid framför spegeln.

Loafers från Copenhagen Shoes 

Copenhagen Shoes är en utmärkt plats att börja på när du letar efter ett brett utbud av fina loafers. De är klassiska och enkla, och du kan hitta allt från ikoniska svarta loafers med gulddetaljer till färgglada och detaljerade loafers. Kom ihåg att slutligen beror stylingen av loafers på din personliga stil, men med de många stilar och färger att välja mellan bör det vara enkelt att hitta ett par loafers som passar dina behov.