Byggmax i Falun: Öppettider, Byggvaruhus och Bygghandel

Byggmax är ett av Sveriges mest populära byggvaruhus och har en filial i Falun. Här hittar du allt du behöver för dina byggprojekt. I denna artikel kommer vi att gå igenom öppettiderna för Byggmax i Falun samt vad som erbjuds i deras byggvaruhus och bygghandel.

Byggmax Falun: Öppettider

För att kunna planera ditt besök på Byggmax i Falun är det viktigt att känna till deras öppettider. Nedan hittar du de aktuella öppettiderna för Byggmax i Falun:

Dag Öppettider
Måndag 09:00 – 18:00
Tisdag 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Byggvaruhus och Bygghandel i Falun

Byggmax i Falun erbjuder allt du behöver för att genomföra dina byggprojekt. I deras byggvaruhus hittar du ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och annan utrustning. Oavsett om du är ute efter att renovera ditt hem eller bygga en helt ny terrass, har Byggmax allt du behöver. Deras kunniga personal finns alltid till hands för att hjälpa dig att hitta rätt produkter för ditt projekt.

Utöver sitt byggvaruhus har Byggmax också en bygghandel där du kan köpa byggmaterial i större volymer. Perfekt om du behöver köpa material till ett större projekt eller om du är professionell inom byggbranschen. Byggmax i Falun har allt från trävirke, isolering och betong till färg, kakel och klinker.

Kom till Byggmax i Falun för dina byggprojekt

Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en vanlig hobbybyggare, är Byggmax i Falun platsen att besöka för alla dina byggbehov. Med deras omfattande utbud av byggmaterial, verktyg och annan utrustning kan du vara säker på att hitta allt du behöver för ditt projekt. Kom och besök Byggmax i Falun idag och låt deras kunniga personal hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är Byggmax öppettider i Falun?

Byggmax i Falun har följande öppettider: [öppettiderna här]. Det är viktigt att känna till Byggmax öppettider för att planera sitt besök i butiken.

Var finns Byggmax i Falun?

Byggmax ligger på [adressen här] i Falun. Det är bra att veta var Byggmax är beläget för att kunna hitta dit utan problem.

Har Byggmax i Falun ett brett sortiment av byggvaror?

Ja, Byggmax i Falun erbjuder ett stort utbud av byggvaror för olika projekt. Det är fördelaktigt att ha tillgång till en bygghandel som har allt man behöver under samma tak.

Är Byggmax i Falun ett populärt byggvaruhus?

Ja, Byggmax i Falun är känt för att vara ett populärt byggvaruhus bland både privatpersoner och företag. Att välja en populär bygghandel kan vara fördelaktigt då det oftast innebär att de har bra produkter och service.

Finns det andra bygghandlar i Falun?

Ja, det finns flera andra bygghandlar i Falun. Det kan vara bra att känna till de olika alternativen för att kunna jämföra sortiment, priser och service.

Vad erbjuder Byggmax i Falun utöver byggvaror?

Förutom byggvaror erbjuder Byggmax i Falun även [tilläggstjänster eller produkter här]. Att veta vilka ytterligare tjänster eller produkter som erbjuds kan vara till nytta när man planerar sitt besök i butiken.

Hur kan man kontakta Byggmax i Falun?

För att kontakta Byggmax i Falun kan man ringa på [telefonnummer här] eller skicka ett mejl till [e-postadress här]. Det är viktigt att kunna kontakta bygghandeln för eventuella frågor eller för att få information innan man besöker butiken.

Vilka betalningsmetoder accepterar Byggmax i Falun?

Byggmax i Falun accepterar betalning med [exempel på betalningsmetoder här]. Att veta vilka betalningsmetoder som accepteras kan vara avgörande för att kunna betala smidigt och bekvämt.

Erbjuder Byggmax i Falun hemleverans?

Ja, Byggmax i Falun erbjuder hemleverans av byggvaror. Hemleverans kan vara fördelaktigt, speciellt om man har svårt att transportera eller behöver större mängder byggmaterial.

Finns det parkering vid Byggmax i Falun?

Ja, det finns parkering vid Byggmax i Falun. Att ha tillgång till parkering kan vara bekvämt för att kunna hämta stora eller tunga byggvaror utan problem.

Artiklen Byggmax i Falun: Öppettider, Byggvaruhus och Bygghandel har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 24 anmeldelser